Oosterse aspergewraps (vegetarisch)

De ingredienten

  • 500 g witte asperges
  • 1 verpakking vegetarische (Oosterse) roerbakreepjes
  • 1 bakje champignons (250 g)
  • 1 bosje lenteuitjes
  • 2 ons taugé
  • peper en zout naar smaak
  • 100 g geraspte oude kaas
  • 6 kant-en-klare wraps
  • boter/olie
  • 1 el Japanse Soyasaus
  • 1 el geroosterde sesamzaadjes

Informatie

  • Wit
  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Asperges schillen, koken en uit laten lekken.
  2. Champignons wassen en in plakjes snijden.
  3. Bosuitjes wassen en fijn snijden.
  4. Taugé wassen en uit laten lekken.
  5. Oven voorverwarmen op 225 °C.
  6. In koekenpan/wok champignons 5 min. bakken. Laatste minuut taugé en uitjes meebakken.
  7. Peper en zout naar smaak en sojasaus toevoegen.
  8. In andere koekenpan/wok de Oosterse roerbakreepjes 3 minuten bakken.
  9. Op iedere wrap een aantal asperges leggen. Daar overheen de gebakken roerbakreepjes en het groentemengsel verdelen.
  10. De wraps oprollen en in een ingevette ovenschaal leggen.
  11. De geraspte kaas en sesamzaadjes over de wraps strooien en in de oven nog ca. 10 minuten gratineren.