Terug naar Recepten

Roerbakasperges met champignons en lente-uitjes

Wit Bijgerecht 3 personen Max. 15 minuten

Roerbakasperges met champignons en lente-uitjes

Ingrediënten

 1 kg witte asperges

 250 gr. champignons

 1 bosje lente-uitjes

Bereiding

  • Schil de asperges zorgvuldig en verwijder onderaan 1,5 cm.
  • Snijd vervolgens de asperges in 3 gelijke stukken.
  • Borstel de champignons schoon en snijd deze in plakjes.
  • Spoel de lente-uitjes schoon en hak deze in dunne ringetjes.
  • Verhit de olie in de wok en bak hierin de asperges gedurende 10 minuten op een middelmatig vuur lichtbruin.
  • Voeg de plakjes champignons toe en laat deze ongeveer 4 minuten meebakken.
  • Voeg op het laatste moment de lente-uitjes toe en eventueel wat peper en zout, laat dit nog ongeveer 1 minuut meebakken.

Eet smakelijk!