Rundercarpaccio met gemarineerde asperges
Informatie
- Groen/Wit
- 2 personen
- Hoofdgerecht
- Minder dan 30 minuten
Bereiding
- Schil de witte en groene aspergetips (alleen het onderste gedeelte), snijd deze 1x schuin doormidden.
- Kook de witte aspergestukjes beetgaar en laat ze afkoelen in het kookvocht.
- Blancheer de groene aspergestukjes.
- Marineer de asperges in truffelolie met peper en zout.
- Bestrijk 2 borden met een beetje olijfolie en dresseer hierop de rundercarpaccio’s.
- Verdeel de aspergestukken over de 2 borden.
- Leg er wat Parmezaanse kaaskrullen bij.
- Rooster de pijnboompitten en verdeel over de carpaccio.
- Dresseer er wat mosterdsla en rode tatsoi op.
- Druppel er wat truffelolie overheen.
- Knijp de ½ limoen uit over de 2 gerechten.
- Draai er verse peper en zout over.