Salade met het witte goud

De ingredienten

  • 300 g geschilde asperges in stukken
  • 2 gekookte eieren
  • 125 g sugar snaps
  • 125 g lente-uitjes in ringen
  • 30 g graskaas in blokjes
  • 25 g olijfolie
  • 1 halve lepel azijn
  • 15 g honing
  • Half doosje tuinkers
  • Zout en peper

Informatie

  • Wit
  • 2 personen
  • Lunch
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de asperges 5 minuten in ruim water met zout en laat ze daarna nog 5 minuten in het water staan.
  2. Giet de asperges af en laat ze goed uitlekken.
  3. Kook de sugar snaps 5 minuten en giet ze af.
  4. Meng de asperges, sugar snaps, lente-uitjes en kaas.
  5. Meng peper, olie, azijn en de honing en schep dit door de salade.
  6. Snijd de eieren in kwarten en meng die er voorzichtig door.
  7. Garneer met tuinkers.