Terug naar Recepten

Salade met het witte goud

Wit Lunch 2 personen 15 - 30 minuten

Salade met het witte goud

Ingrediënten

 300 g geschilde asperges in stukken

 2 gekookte eieren

 125 g sugar snaps

 125 g lente-uitjes in ringen

 30 g graskaas in blokjes

 25 g olijfolie

 1 halve lepel azijn

 15 g honing

 Half doosje tuinkers

 Zout en peper

Bereiding

  • Kook de asperges 5 minuten in ruim water met zout en laat ze daarna nog 5 minuten in het water staan.
  • Giet de asperges af en laat ze goed uitlekken.
  • Kook de sugar snaps 5 minuten en giet ze af.
  • Meng de asperges, sugar snaps, lente-uitjes en kaas.
  • Meng peper, olie, azijn en de honing en schep dit door de salade.
  • Snijd de eieren in kwarten en meng die er voorzichtig door.
  • Garneer met tuinkers.