Ingrediënten
6 aardbeien
250 gr. slagroom
2 tl kaneelpoeder
2 el poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
1 suikerbrood
2 el rum of grand marnier
150 gr. asperges
Bereiding
- Schil de asperges en kook deze totdat ze beetgaar zijn.
- Was de aardbeien en dep deze droog.
- Klop slagroom met kaneel, poedersuiker en vanillesuiker stijf.
- Doe de room over in een spuitzak met kartelmond.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Snijd het suikerbrood in dunne plakjes en rooster ze op de grillplaat ca. 10 cm onder het hete element in ca 2-3 min mooi goudbruin, keer de sneetjes halverwege en laat ze vervolgens afkoelen.
- Snijd de sneetjes diagonaal door en druppel er wat rum of grand marnier op.
- Spuit op de helft van de driehoekjes een flinke toef kaneelroom.
- Garneer met plakjes aardbeien en stukjes beetgare asperges en leg de andere suikerbrooddriehoekjes erop.
- Leg de sandwiches op een mooi opgesierd bord omringd met vers fruit.
- Serveer het direct.