Tagliatelle van asperge met een taartje van gerookte paling en Opperdoeser.

De ingredienten

  • 200 gr. gerookte paling
  • 200 gr. aardappel(Opperdoeser)
  • 2 el. creme fraîche
  • Bieslook
  • Peper en zout
  • 4 asperges Trippel-A
  • Creme van mierikswortel
  • Sla
  • Yuzosap
  • Sla dressing

Informatie

  • Wit
  • 3 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Aardappels koken en pellen en in blokjes snijden.
  2. Paling schoon maken en ook in blokjes snijden.
  3. De aardappels op smaak brengen met de crème fraîche en bieslook, peper en zout.
  4. Doe de aardappels in een vorm (ring) met daar boven op de palingstukjes .
  5. Maak van de asperges met een dunschiller asperge tagliatelle en op smaak brengen met peper en yuzo sap.
  6. De sla aanmaken met dressing.
  7. Het taartje midden op het bord plaatsen en de tagliatelle erom heen leggen en op smaak brengen met de dressing.