Vegetarische aspergesalade

De ingredienten

  • 500 g asperges
  • 125 g geitenkaas
  • 100 g rucola
  • 100 g walnoten
  • Reepjes zongedroogde tomaat op olie
  • 1 el balsamicoazijn
  • Vloeibare honing

Informatie

  • Wit
  • 3 personen
  • Salade
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Rooster de walnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen.
  2. Schil de asperges en snijd ze in schuine stukken van ongeveer 3 cm.
  3. Verhit 1 el olijfolie en 1 el olie van de zongedroogde tomaat in de wok en bak de asperges in 5 minuten beetgaar.
  4. Blus af met 1 el balsamicoazijn en kruid de asperges met peper en zout.
  5. Roer de zongedroogde tomaten erdoor en laat alles afkoelen.
  6. Verdeel de rucola over  de borden en verdeel hierover de asperges.
  7. Verkruimel de geitenkaas en strooi deze over de asperges.
  8. Schenk wat honing over de salade en garneer met de geroosterde walnoten.