
Ingrediënten
1 rol (kant-en-klaar) pizzadeeg
500gr. witte asperges
1 potje rode pesto
150gr. geitenkaas
250gr. zongedroogde tomaatjes
1 rode ui
bodje peterselie
1 el. honing
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd 2 cm. van de onderkant van de asperges af en schil de sperges. Breng de asperges in een pan met water +/- 5 minuten aan de kook.
- Snijd de rode ui in halve ringen
- Rol het deeg op de bakplaat uit en besmeer met de rode pesto.
- Leg de asperges er op, maar laat de buitenranden vrij.
- Bedek ze met de zongedroogde tomaatjes en de rode ui en brokkel de geitenkaas erover.
- Bak de plaattaart in 20 minuten af in de oven.
- Garneer de peterselie over de plaattaart nadat deze uit de oven komt.
- Laat van een eetlepel de honing over de hele plaattaart lopen.