
Ingrediënten
500 gr geschilde asperges
2 blikjes tonijnmoot
100 gr roomkaas
250 ml slagroom
3 el tomatenketchup
Zout, peper en gemberpoeder
1 klein stronkje broccoli
IJsbergsla
1 tomaat
Plakjes komkommer
2 eieren
Bereiding
- Schil de asperges en maak hiervan stukken van max. 2 cm.
- Maak de broccoli schoon en was de roosjes.
- Meng in een kom de roomkaas met de tomatenketchup en de kruiden en roer er de slagroom goed doorheen.
- Laat de tonijnmoot uitlekken en maak hiervan stukjes.
- Kook de eieren en maak hier kruimels van.
- Kook de stukjes asperges beetgaar en laat ze goed uitlekken.
- Kook de broccoliroosjes 5 min en laat ze uitlekken.
- Als de groente uitgelekt en goed afgekoeld is meng je ze door de dressing.
- Meng de tonijnstukjes er doorheen.
- Als laatste de ei kruimels er door scheppen.