
Ingrediënten
1 kg asperges
10 g zout
paprika mix (groene,rode en gele)
2 eieren
2 dl vinaigrettesaus
peterselie
Vinaigrettesaus: Vinaigrettesaus: 1,2 tl mosterd
Vinaigrettesaus: 1,5 dl slaolie
Vinaigrettesaus: 1,2 dl kruidenazijn
Vinaigrettesaus: zout
Vinaigrettesaus: 1,2 tl suiker
Vinaigrettesaus: peper uit de pepermolen
Bereiding
- Kook de eieren hard.
- Schil de asperges en kook ze gaar volgens het basisrecept. Laat ze vervolgens goed uitlekken.
- Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine blokjes.
- Meng voor de vinaigrettesaus de slaolie, azijn, mosterd en de suiker in een kommetje. Maak de saus op smaak met peper en zout.
- Pel de eieren en snijd deze fijn.
- Snijd de peterselie fijn.
- De paprika's, eieren en de peterselie vermengen met de vinaigrettesaus.
- De asperges op de borden schikken en overgieten met de paprika mix.