Terug naar Recepten
				
					
				Balsamico, champignon, kip en asperge salade
Groen Salade 4 personen 15 - 30 minuten

Ingrediënten
1 kg. groene asperges
2 el. olijfolie
500 gr. kipfilet
400 gr. champignons
2 el. balsamico azijn
150 gr. spinazie
geschaafde Parmezaanse kaas
zout en peper
Tomaat
Bereiding
- Snijd de asperges diagonaal in drieën en de kipfilets diagonaal in plakken.
 - Vierendeel de champignons.
 - Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in kleine stukjes.
 - Kook de asperges beetgaar, laat uitlekken en spoel ze met koud water.
 - Kruid de kip met zout en peper.
 - Verhit olie in een pan, bak de kip 4 min. en verwijder uit de pan.
 - Bak de champignons en doe de kip en asperges erbij.
 - Voeg de balsamico azijn toe.
 - Schik de spinazie op de borden en drapeer het kip-champignon-aspergemengsel erover.
 - Verdeel de stukjes tomaat erover.
 - Schenk een beetje kookvocht erover en leg er wat geschaafde parmezaanse kaas op.
 
