Balsamico, champignon, kip en asperge salade
Informatie
- Groen
- 4 personen
- Salade
- Minder dan 30 minuten
Bereiding
- Snijd de asperges diagonaal in drieën en de kipfilets diagonaal in plakken.
- Vierendeel de champignons.
- Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in kleine stukjes.
- Kook de asperges beetgaar, laat uitlekken en spoel ze met koud water.
- Kruid de kip met zout en peper.
- Verhit olie in een pan, bak de kip 4 min. en verwijder uit de pan.
- Bak de champignons en doe de kip en asperges erbij.
- Voeg de balsamico azijn toe.
- Schik de spinazie op de borden en drapeer het kip-champignon-aspergemengsel erover.
- Verdeel de stukjes tomaat erover.
- Schenk een beetje kookvocht erover en leg er wat geschaafde parmezaanse kaas op.