Terug naar Recepten
Carpaccio van asperges met parma ham, parmezaan en witte truffel olie
Wit Voorgerecht 4 personen 15 - 30 minuten

Ingrediënten
8 dikke rechte witte asperges.
8 dunne plakjes parma ham
1 bosje raket sla
50 gr Parmezaanse kaas
balsamico azijn
extra vierge olijf olie
witte truffel olie
zwarte peper uit de molen
zout
Bereiding
- De asperges uit dit recept worden niet gekookt.
- Schil de asperges en neem dan de geschilde asperge aan het uiteinde en maak dunne plakjes met de dun schiller.
- Breng de asperges op smaak met de olie en azijn en de zwarte peper.
- Leg 2 plakjes parma plat op een bord en dresseer de asperges luchtig op een hoopje op de ham, strooi er de kaas over en werk af met de raket sla.
- Dit recept is ook lekker als je geen truffel olie gebruikt.