Terug naar Recepten
Gegrilde tarbotfilet met gevulde lintmacaroni en fruits de mer
Groen Hoofdgerecht 4 personen 30 - 45 minuten

Ingrediënten
4 tarbotfilets (van ca. 160 gr)
16 st. buismacaroni
200 gr. ansjovisfilet
50 gr. mascarpone
12 venusschelpen
4 vongole
4 oesters
20 gr. bieslook
10 gr. kaviaar
1,5 dl. beurre blanc
150 gr. boter
12 groene asperges
4 cherrytomaatjes
Bereiding
- Tarbot fileren en in gelijke stukken proportioneren. A la minute grillen.
- Buismacaroni afkoken en vullen met een crème van ansjovis en mascarpone.
- Groene asperges schillen en afkoken, a la minute met een beetje boter opwarmen.
- Cherrytomaatjes met het kroontje ontvellen en marineren met zout, peper en knoflook.
- Vervolgens laten drogen in de oven.
- Schaal en schelpdieren bakken in boter en afblussen met witte wijn en visbouillon.
- Maak het geheel af met de beurre blanc, verrijkt met kaviaar en bieslook.
- Gelijk serveren.