
Ingrediënten
2 stuks hoenderfilets
60 gr. spinazie
Eiwit
80 gr. boter
2 el. olijfolie
zout en peper (rode, zoete)
10 stuks bospenen
1 tl. suiker
4 stuks geschilde groene asperges
Bereiding
- Was en kook de spinazie en dompel direct in ijswater.
- Knijp de afgekoelde spinazie uit, breng op smaak met peper en zout en vermeng met iets eiwit.
- Plet de hoenderfilet tussen plastic en maak een inkeping.
- Vul de filet met spinazie en maak dicht met een cocktailprikker.
- Bak de hoenderfilets in boter goudbruin gaar.
- Schrap de worteltjes en kook ze in iets water met zout, klontje boter en suiker beetgaar.
- Schil de asperges, snijd ze in Chinese ruit en kook ze in water, zout en klontje boter.
- Vermeng de asperges met de worteltjes en rangschik ze op het bord.
- Trancheer de hoenderfilet en rangschik op de groenten.