
Ingrediënten
150 g groene asperges
500 g kipfilet
4 lente uitjes
200 g peultjes
1 tl kerriepoeder
1 blikje maiskolfjes
75 g rucola
2 el roerbakolie (of zonnebloem olie)
1 dl kippen bouillon (van tablet)
zout en versgemalen peper
Bereiding
- Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met kerriepoeder.
- Verdeel de uitjes in schuine stukjes van 2 cm.
- Maak de peultjes schoon.
- Was de asperges en verwijder ongeveer 2 cm van de onderzijde. Snijd ze in stukjes van 3 cm.
- Kook de asperge en peultjes 2 minuten en laat afkoelen.
- Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de kipfilet gedurende 5 minuten.
- Schep de kip stukjes uit de wok en bak de groenten (zonder de rucola en maïskolfjes), hierin gedurende 4 minuten.
- Meng de maïskolfjes, kipblokjes en bouillon erdoor en verwarm dit 3 minuten.
- Voeg peper en zout naar smaak toe.
- Schep de rucola vlak voor het serveren door de schotel.