Lauwwarme asperges met avocado en parmaham

De ingredienten

  • grof zeezout
  • peper en zout
  • 1 tl honing
  • 2 el balsamico azijn
  • 5 el olijfolie
  • 100 g parmaham of serranoham
  • 1 avocado
  • 500 g witte asperges

Informatie

  • Wit
  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de schoongemaakte asperges beetgaar.
  2. Snijd de avocado in twee helften en snijd daarna de avocado in dunne plakjes.
  3. Maak een dressing van de olijfolie, balsamico, honing en een snufje peper en zout.
  4. Verdeel de lauwwarme asperge over 2 borden.
  5. De avocado over de asperges verdelen.
  6. Het geheel bedekken met plakjes parmaham.
  7. Giet daarna de dressing over de ham en strooi nog een klein beetje grof zeezout er over heen.