Pasta met garnalen en asperges

De ingredienten

  • 500 gr. spiraal pasta
  • 150 gr. gerookte zalm
  • 500 gr. witte asperges
  • 300 gr. spinazie
  • 200 gr. garnalen
  • Witte wijnsaus
  • Bieslook (gesneden)

Informatie

  • Wit
  • 3 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

 

  1. Schil de asperges, snijd deze in stukjes en kook deze in ca. 5 minuten (afhankelijk van de dikte) beetgaar in water; goed laten uitlekken.
  2. Kook de spiraal pasta volgens de bereidingswijze.
  3. Snijd in de tussentijd de gerookte zalm in repen.
  4. Bak de garnalen in olie totdat ze roze verkleuren.
  5. Warm de witte wijnsaus op, voeg de asperges en spinazie toe.
  6. Tenslotte roert u de saus door de goed uitgelekte pasta, verdeel de zalm en garnalen over de borden en garneer af met bieslook.