Terug naar Recepten

Pasta met garnalen en asperges

Wit Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten

Pasta met garnalen en asperges

Ingrediënten

 500 gr. spiraal pasta

 150 gr. gerookte zalm

 500 gr. witte asperges

 300 gr. spinazie

 200 gr. garnalen

 Witte wijnsaus

 Bieslook (gesneden)

Bereiding

  • Schil de asperges, snijd deze in stukjes en kook deze in ca. 5 minuten (afhankelijk van de dikte) beetgaar in water; goed laten uitlekken.
  • Kook de spiraal pasta volgens de bereidingswijze.
  • Snijd in de tussentijd de gerookte zalm in repen.
  • Bak de garnalen in olie totdat ze roze verkleuren.
  • Warm de witte wijnsaus op, voeg de asperges en spinazie toe.
  • Tenslotte roert u de saus door de goed uitgelekte pasta, verdeel de zalm en garnalen over de borden en garneer af met bieslook.