Terug naar Recepten

Tagliatelle van asperge met een taartje van gerookte paling en Opperdoeser.

Wit Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten

Tagliatelle van asperge met een taartje van gerookte paling en Opperdoeser.

Ingrediënten

 200 gr. gerookte paling

 200 gr. aardappel(Opperdoeser)

 2 el. crème fraîche

 Bieslook

 Peper en zout

 4 asperges Trippel-A

 Crème van mierikswortel

 Sla

 Yuzosap

 Sla dressing

Bereiding

  • Aardappels koken en pellen en in blokjes snijden.
  • Paling schoon maken en ook in blokjes snijden.
  • De aardappels op smaak brengen met de crème fraîche en bieslook, peper en zout.
  • Doe de aardappels in een vorm (ring) met daar boven op de palingstukjes .
  • Maak van de asperges met een dunschiller asperge tagliatelle en op smaak brengen met peper en yuzo sap.
  • De sla aanmaken met dressing.
  • Het taartje midden op het bord plaatsen en de tagliatelle erom heen leggen en op smaak brengen met de dressing.