Terug naar Recepten
Tagliatelle van asperge met een taartje van gerookte paling en Opperdoeser.
Wit Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten

Ingrediënten
200 gr. gerookte paling
200 gr. aardappel(Opperdoeser)
2 el. crème fraîche
Bieslook
Peper en zout
4 asperges Trippel-A
Crème van mierikswortel
Sla
Yuzosap
Sla dressing
Bereiding
- Aardappels koken en pellen en in blokjes snijden.
- Paling schoon maken en ook in blokjes snijden.
- De aardappels op smaak brengen met de crème fraîche en bieslook, peper en zout.
- Doe de aardappels in een vorm (ring) met daar boven op de palingstukjes .
- Maak van de asperges met een dunschiller asperge tagliatelle en op smaak brengen met peper en yuzo sap.
- De sla aanmaken met dressing.
- Het taartje midden op het bord plaatsen en de tagliatelle erom heen leggen en op smaak brengen met de dressing.