Winnaars #15minutesAsperge

Hoera, de drie winnaars van de kookchallenge #15minutesasperge zijn bekend!

Sinds de opening van het aspergeseizoen op 5 april riepen we bloggend en vloggend Nederland op om een recept te bedenken dat in 15 minuten op tafel staat. Een groot aantal bloggers en vloggers ging de uitdaging aan en bedacht een aantal originele recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de roze asperges, of gegrilde asperges met amandelroom. Yumm, het water loopt ons in de mond.

En het was dan ook niet makkelijk om daar een winnaar uit te kiezen. Gelukkig lieten wij dat over aan jullie. Jullie hebben via aspergecentrum.nl gestemd op jullie favorieten. 

Wie de winnaars zijn geworden? (Tromgeroffel)…

Op nummer 3 staat Ilona de Wit van Worstenbrood & Wijn met haar recept voor ‘Pasta met asperges, basilicumroom en gerookte vis’.  

Op de tweede plaats staat Luuk van Merwijk van Luuks Kitchen. Luuk serveerde zijn asperges met gerookte zalm en ‘groene’ scrambled eggs.

De meeste stemmen gingen naar: Annie Pannie! Zij gaf al 1 dag na de opening gehoor aan onze oproep en bereidde de “Romantisch roze asperges’. Annie Pannie  liet ons zien hoe je binnen 15 minuten een fantastisch aspergegerecht op tafel zet. Daarom wint zij volgend jaar een rol op de opening van het aspergeseizoen, naast alle andere publiciteit via de social media kanalen van het aspergecentrum. 

Gefeliciteerd AnniePannie, Luuk’s Kitchen en Worstenbrood & Wijn!

« Terug naar overzicht